Artikkelit aiheesta: Verkkokauppiaat

Shipit Oktagon- lisäosa Shopify verkkokauppaan

Johdanto

Esittelyssä Shipit Shopify -sovellus, joka on ratkaisusi saumattomaan ja tehokkaaseen lähetystenhallintaan.

Käyttäjäystävällinen Oktagon- sovellus yksinkertaistaa lähetysprosessia integroimalla Shipitin Shopify- verkkokauppaasi, mikä helpottaa kuljetusyritysten, lähetystapojen ja soitekorttien tulostamisen hallintaa.

Ominaisuuksilla, kuten automaattisella kuvausten luonnilla ja säädettävillä pakkausasetuksilla Shipit sopeutuu ainutlaatuisiin liiketoimintatarpeisiisi. Olipa kyseessä kotimainen tai kansainvälinen lähetys, Oktagon- sovellus ohjaa sinua jokaisessa vaiheessa tarkkuuden ja sääntöjenmukaisuuden varmistamiseksi.

Hyvästit lähetysvirheille ja viivästyksille, tervetuloa Shipit Shopify -sovelluksen mukanaan tuomaan sujuvaan ja vaivattomaan lähetyskokemukseen.

Avainominaisuudet

Oktagon- sovellus on suunniteltu yksinkertaistamaan toimitusprosessia integroimalla Shipit Shopify-kauppaasi.

Keskeisiä ominaisuuksia ovat:

Integraatiot jopa 30 kuljetusyhtiöön ja kaikki käytetyimmät toimitustavat (esim. Posti, Matkahuolto, DB Schenker, Postnord, UPS, Bring, GLS ja moni muu)
Kuljetusyhtiöiden noutopistehaku suoraan kaupan kassalle
Sisäänrakennettu lähetyslogiikka, luo sääntöjä ja hinnoitteluasetuksia
Paketit, dokumentit ja lavakuljetukset
Automatisoi lähetyksien luonti ja palautusrahtikirjat
Automatisoi kuvaukset osoitekorteille
Helppo kuljetusyhtiön ja toimitustavan kartoitus
Automaattinen kuvausten luominen osoitekorteille
Säädettävät pakkausasetukset estämään virheitä
Vähimmäispainoasetukset kevyille tuotteille
Saumaton tarratulostus suoraan tilaussivultasi

Lisäksi Oktagon lisää jatkuvasti uusia ominaisuuksia joka kuukausi parantaakseen sovelluksen toimivuutta. Jos sinulla on ominaisuuspyyntöjä tai ideoita Oktagon- sovelluksen parantamiseksi, ota rohkeasti yhteyttä Oktagoniin.

Edellytykset ja vaatimukset

Oktagonin Shipit Shopify -sovelluksen käyttäminen edellyttää Shipit-tiliä. Voit kuitenkin luoda sellaisen helposti sovelluksen määritysprosessin aikana Shopifyssa asennuksen jälkeen. Tämä varmistaa saumattoman asennuskokemuksen ja mahdollistaa sovelluksen ominaisuuksien käytön heti.

Huomioithan, että näiden ominaisuuksien oikeanlaiseen toimintaan tarvitaan Carrier Calculated Shipping (CCS) -ominaisuus. Vaikka tämän ominaisuuden käyttöönotto on ilmaista, Shopifyn peruspaketilla olevien kauppiaiden on vaihdettava vuosilaskutukseen saadakseen sen ilman lisämaksua, muuten se maksaa 20 dollaria kuukaudessa. Vuosilaskutukseen siirtymisen jälkeen sinun tulee myös ottaa yhteyttä Shopify-tukeen aktivoidaksesi CCS:n. Kun aktivointi on vahvistettu, saattaa kestää jopa 48 tuntia, ennen kuin CCS toimii kunnolla. Shopify Advanced- tai Plus-pakettia käyttävillä kauppiailla tämä ominaisuus on jo käytettävissä. Lisätietoja CCS:stä löydät täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Shopifyn tukitiimiin.

Shopify-suunnitelman vaatimukset

Oktagonin Shipit-sovellus on suunniteltu toimimaan minkä tahansa Shopify- alustan kanssa, mikä varmistaa, että tilaustasostasi riippumatta voit nauttia tehokkaan toimitushallinnan eduista ilman erityissuunnitelmaa.

Aloitusopas – opetusvideo

Sovelluksen asentaminen

Oktagon Shopify App-store

Lataa ja asenna Shipit Shopify -sovellus noudattamalla näitä helppoja ohjeita:

Vieraile Shopify App Storessa
Klikkaa Asenna -nappulaa, sinua pyydetään myöntämään sovelluksen käyttöoikeudet.
Vahvista valinnat ja jatka näytön ohjeiden mukaan.

Shipit-sovellus asennetaan hetkessä Shopify-kauppaasi.

Sovellusasetusten määrittäminen

Pika-aloitus: Shipit Shopify -sovellus nopeasti käyttämällä sovelluksen vakioasetuksia, seuraa näitä yksinkertaisia ​​ohjeita

Shipit Oktagon

Kun sovellus on asennettu, avaa se Shopifyn hallintapaneelista. Aloita rekisteröitymällä Shipit-tilille saadaksesi API-avaimet klikkaamalla johdantotekstin "täällä"-linkkiä tai siirtymällä osoitteeseen shipit.se tai shipit.fi riippuen, oletko Shipit FI asiakas vai Shipit SE.

Shipit Oktagon

Valitse Create live shipments ​​lähetyksiä, joka luo toimitustarran, joka voidaan tulostaa Shopifyn tilaussivulta täytettynä

Shipit Oktagon

Valitse tuotteen nimi tarran kuvauksen lähteeksi, koska SKU:t tai kategoriat ovat valinnaisia ​​Shopifyssa
Valitse molemmat automaatiovalintaruudut, jotta tilaukset täytetään automaattisesti puolestasi
Aseta vähimmäispituudeksi, korkeudeksi ja leveydeksi 15, 15, 15 cm
Aseta vähimmäispainoksi 150 g, koska joillakin kuljetustavoilla on vähimmäispainorajoitukset

Shipit Oktagon

Aseta arvo 2 palvelupisteissä
Lisää yrityksesi tiedot ja klikkaa Tallenna-painiketta

Shipit Oktagon

Lisää API-avain ja API-salaus ja klikkaa Tallenna-painiketta. Valitse testiympäristö valintaruutuun testataksesi ennen tuotantoon siirtymistä

Operaattorien ja hintojen kartoitus

Shipit Oktagon

Siirry Sovellusvalikkoon ja klikkaa kartoituksia
Lisää hinnan nimi, esim. PostNord - MyPack Collect
Valitse alasvetovalikosta haluamasi toimituspalvelu, esim. MyPack Collect ja klikkaa Lisää

Shipit Oktagon

Siirry Shopify-asetuksiin ja sitten Toimitus ja toimitus ja Hallitse

Luo vyöhyke
Lisää hinta vyöhykkeelle, aseta hinta ja klikkaa Valmis. Tallenna sitten.

Huomautus! Varmista, että käytät täsmälleen samaa nimeä kuin luot sovellusten kartoituksissa (isot ja pienet kirjaimet, mukaan lukien välilyönnit jne.)

Siirry Shopify-asetuksiin ja sitten Checkout ja asiakastiedot

Varmista, että Toimitusosoite-puhelinnumerokenttä on asetettu pakolliseksi.![]( https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/a5965152afd9c800/shipit-now-shipping-phone-fiel_b7twyz.png )

Siirry Shopify-asetuksiin ja sitten Sijainnit

Varmista, että olet määrittänyt sijainnit ja että se on myymälän inventaario. Ja siinä se!

Shipit Now -sovelluksen käyttäminen

Shipit on todella helppokäyttöinen. Asennuksen jälkeen sinun tarvitsee vain tulostaa osoitetarrat ja ehkä kartoittaa uudet kuljetusyritykset ja toimitustavat. Hanki lähetystarra, siirry Tilaukset-sivulle, valitse tilaus, klikkaa kolmea pistettä ja valitse Get Shipping label.

Shipit Oktagon

Lähetysten luominen

Shipit Oktagon

On Live- ja Panel- Shipments. Live- shipments luodaan, kun tilaus on jo tehty, kun taas panel shipments tallennetaan Shipit-portaaliin myöhempää tulostusta varten.

Shipit Oktagon

Sekä Live- että Panel- Shipments voidaan luoda manuaalisesti tai automaattisesti sovelluksen automaatioasetuksista riippuen. Valitse ylempi valintaruutu ja jätä toinen valitsematta, jos haluat tehdä sen manuaalisesti tilausta tehdessäsi. Tarkista molemmat täydellisen automaation varalta. Täysi automaatio täyttää saapuvat tilaukset puolestasi heti niiden saapuessa, ja sinun tarvitsee vain tulostaa ne.

Olemassa olevien lähetysten hallinta

Saadaksesi osoitekortit olemassa oleviin tilauksiin, joita ei ole vielä suoritettu. Yhdistä operaattori ja palvelu olemassa olevaan hintanimeen. Tulosta sitten tilaukset.

Osoitekorttien tulostaminen

Shipit Oktagon

Siirry Shopify-tilaukset -sivulle
Valitse tilaus, jolle haluat tarran, klikkaa kolmea pistettä toimintovalikossa ja valitse alareunasta "Hae lähetystarra".
Sinun pitäisi nyt nähdä osoitetarra, napsauta tulosta

Pelkillä digitaalisilla tuotteilla tehdyt tilaukset eivät voi luoda osoitekorttia. Varmista, että tuotteesi on asetettu fyysisille tuotteille

Shipit Oktagon

Lähetysten seuranta

Shipit Oktagon

Siirry Shopify-tilaukset -sivulle ja klikkaa tilausta, jota haluat seurata. Heti tilausnumeron alla näet seurantanumeron, jos tilaus on täytetty. Seurantalinkin ilmestyminen voi kestää muutaman minuutin, mutta yleensä se luodaan samaan aikaan kuin luot tunnisteen.

Usein kysytyt kysymykset

Hinnoittelu, paljonko Shipit Now -sovelluksen käyttö maksaa?

Oktagon Shipit Now Shopify -sovellus on tällä hetkellä saatavilla ilmaiseksi, ilman kuukausimaksuja. Tämä tarkoittaa, että jos käytät Shipitin omia kuljetussopimuksia osoitekorttien tulostamiseen, kustannuksia ei ole lainkaan. Mutta jos päätät käyttää omia kuljetussopimuksia, veloitetaan noin 0,2 euroa tilausta kohden. Hinnoitteluun liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä shipit.fi tai shipit.se myyntiin.

Huomaa: Tulevaisuudessa saatamme esitellä lisäominaisuuksia sovellukseen lisäosina, jotka voivat mahdollisesti liittyä kuukausimaksuun, mutta ainoastaan jos päätät käyttää näitä ominaisuuksia valitsemalla ja hyväksymällä hinnoittelusuunnitelman. Tällä hetkellä sovellus itsessään on kuitenkin ilmainen.

Vianmääritys

Yleisimmät ongelmat ja ratkaisut

Yleensä puuttuvat tuotepainot, SKU-koodit tai tuotekategoriat voivat aiheuttaa virheitä, kun yritetään luoda osoitekorttia.
Osoite saattaa puuttua Shopifyn toimitusasetuksista.
Toimituksen puhelinnumero ei ole asetettu pakolliseksi ja puuttuu kassalta. Siirry Shopifyn Asetukset/Kassa ja aseta se pakolliseksi.

Ota yhteyttä Oktagonin tukeen

Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, ota yhteyttä Oktagonin asiakaspalveluun vierailemalla yhteydenottosivuilla.

Opetusvideo

Päivitetty: 19/10/2023