Artikkelit aiheesta: Verkkokauppiaat

Kuinka lisään Shipitin verkkokauppaani?

Palvelun käyttöönotto:

Rekisteröidy käyttäjäksi

Rekisteröidy palveluumme yrityksenä
Noin 5-10 minuutin sisällä rekisteröitymisestä ilmestyvät henkilökohtaiset API-tunnukset omat tiedot / API alle.

Asenna Shipit-lisäosa verkkokauppaasi

Täältä löydät valmiit lisäosamme sekä rajapintakuvaukset mahdollisia integraatioita varten
Tarkista mitkä palvelut haluat lisätä verkkokauppaasi, huomioithan että asiakkailla on eri mieltymyksiä, joten kattavat palvelut on hyvä olla esillä. Lue tarvittaessa lisää mahdollisista kuljetuspalveluista.
Voit myös hyödyntää tarvittaessa omia asiakasnumeroita kuljetuksissa. Tässä tapauksessa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme joko chatin, puhelimen tai sähköpostin avulla, voit myös jättää tietosi meille yhteydenottolomakkeella.

Aktivoi API-tunnukset

Aktivoi API-tunnukset aktivoimalla maksutapa
Shipitin avulla teet myös verkkokaupan ohi tulleet tilaukset tarvittaessa suoraan sivuiltamme tee lähetys kohdasta
Tutustu käytännön ohjeisiin
Haluatko lisätietoa verkkokaupan logistiikasta? Lataa 70-sivuinen verkkokaupan logistiikkaopas

Kysy tarvittaessa lisäohjeita ammattitaitoiselta asiakaspalvelutiimiltämme arkisin klo 9-16:00 sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse.

Päivitetty: 15/07/2022